En forstuvning opstår, når man beskadiger et ledbånd eller de bløde dele omkring et led.

Forstuvet ankel

Forstuvninger kan variere meget i sværhedsgrad fra simple forstrækninger til alvorlige ledbåndsskader. Tegn på forstuvning er hævelse, smerter og nedsat bevægelsesevne i leddet.

Forstuvninger opstår, når et led bevæges ud over, hvad leddet er beregnet til, enten ved et sejt træk eller ved en pludselig voldsom bevægelse.

Der opstår hævelse og smerter i leddet, man vil af og til kunne se misfarvninger under huden i røde, blå og senere måske gule farver. I lette tilfælde kommer smerterne og hævelsen efter nogle timer, i svære tilfælde kommer hævelse og smerterne straks.

Forstuvninger sker ofte i ankler, knæ og fingre i forbindelse med vrid, fald, sport og ulykker.

Umiddelbar førstehjælp består i at holde det beskadigede led i ro, køle det ned med ispose eller lignende, lægge en fast forbinding og tilsidst løfte leddet.

Med laserterapi kan du støtte helingsprocessen, fordi laserstrålerne tilfører de beskadigede celler ny energi, som de kan bruge til at restituere og normalisere sig. Derudover virker laserterapien smertelindrende. Vi anbefaler 1-2 behandlinger om dagen indtil i alt 6-8 behandlinger er givet. Der medfølger en terapimanual, når du køber en laser af os.

Behandling med laser ved 1-2x/dag i en uge:

10 behandlinger à 150,-kr./gang – i alt 1.500,-kr.

Pris for enkeltstående behandling: 200,-kr./gang